Gefeliciteerd Esther Bak met dit top resultaat!

“Lets do it! 18,5 kilo lichter!

Al een aantal jaar, vanaf mij eerste zwangerschap, is mijn gewicht een terugkerend onderwerp in mijn dagelijks leven. Tien kilo eraf, vijftien kilo erbij, jaar in jaar uit. Alle diëten heb ik wel geprobeerd, van koolhydraatarm tot shaken en alles wat er tussenin zit.

Tot op een dag een collega mij vroeg om
samen te trainen, met als doel afvallen. Ze hadden bij Sportcentrum Atlas in Volendam een heel goed programma.
Ik heb nog diezelfde middag een afspraak gemaakt met Jeffrey Jonk. Dit was voor mij duidelijk het startpunt om het roer om te gooien.

Het afvallen en ook het resultaat behouden was een uitdaging, die ik nu vol vertrouwen aan wilde gaan. Er waren diverse mogelijkheden. Maar ik wilde niet gaan voor snel, maar voor een haalbaar blijvend eindresultaat. Dit werd een half jaar Personal Training samen met mijn collega, onder begeleiding bij Jeffrey.
Na het gesprek met Jeffrey was ik direct enthousiast, maar ik maakte me wel zorgen over de hoeveelheid die ik moest eten. Het was zoveel meer dan ik normaliter at…

Jeffrey heeft het principe van trainen en voeding in balans heel goed uitgelegd. Dus ik had het vertrouwen om te gaan starten. Conditie 100 % op nul. 110 kilo schoon aan de haak, app op de telefoon om dagelijks mijn voedingsdagboek bij te houden. Sportschoenen aan en op naar de sportschool. Trainen en eten volgens een schema die Jeffrey heeft opgesteld.

Na een eerste test heeft hij goed in beeld wat het startpunt moet zijn om een verantwoorde manier van trainen in te zetten. Voor mij hield dat in om
1 maal in de week krachttraining te doen onder begeleiding van Jeffrey, één maal in de week zelf een krachtschema te doen wat voor mij op maat was gemaakt en nog één maal in de week een cardio training te doen (fietsen, wandelen, steppen) op hartslag.

De eerste weken vond ik echt wel zwaar, maar al snel was ik niet meer te stoppen. In juni 2016 ben ik met deze training begonnen. Het snoepen heb ik uit mijn eten geschrapt, al hoeft dat niet altijd. Ik kan gemakkelijk zonder alcohol, dus dat nam ik ook niet meer. In augustus heb ik 3 weken op vakantie doorgetraind en heerlijk gegeten. Het resultaat was 1.5 kilo lichter na de vakantie! Dit was nog NOOIT voorgekomen.

Na het programma van 26 weken was ik 12 kilo afgevallen. Ik voelde mezelf fitter en strakker in mijn lijf door het opbouwen van spiermassa. Ik was zeer tevreden, maar ik had nog niet mijn eindresultaat bereikt. Dus heb ik nog een half jaar bijgeboekt.

Met periodes van stilstaan en bijstellen van het eetschema door Jeffrey ben ik inmiddels 18.5 kilo afgevallen. Voor mijzelf heb ik mijn doelstelling op 85 kilo gezet. Door de begeleiding van Jeffrey weet ik zeker dat ik het ga halen. In juni 2017 is de 2e periode klaar. Jeffrey weet al dat ik nog bijteken voor een jaar, maar dan om de week onder begeleiding trainen. Ik wil het resultaat graag behouden deze keer. Ik heb er het volste vertrouwen in!”

Super, 18,5kg lichter!
Date

08/04/2017