Vader en dochter hebben samen een half jaar bij mij getraind aan hun fitheid en het resultaat mag er wezen! Na afloop kreeg ik dit leuke bericht van Henk en Britt:

” PT Leonie…
Wat is PT? Voor ons was dat ook een vraag.. Dit is een man of vrouw die jou/jullie bijstaat met trainen in of buiten de sportschool.

Nu is Leonie toevallig een Personal Trainster. Dan vraag je wat voor type is dit dan? Tja niet groot, breed en maat XXL. Nee gewoon een leuke meid die maatje 34 draagt en meedoet aan Crossfit Open wedstrijden waar wereldwijd honderduizenden mensen atleten aan meedoen. Dat doet ze niet onverdienstelijk. Regelmatig zit ze bij de eerste drie bij wedstrijden in Nederland. Keihard trainen om dat te bereiken is haar niet vreemd. Zelf traint ze bij Crossbox VD10 of geeft daar les. Haar kennis wil ze graag delen met een ieder. Op welk niveau je sport maakt niets uit. Het niveau dat je wilt bereiken kan je samen afspreken. Minder kilo’s, meer spierweefsel, minder vet? Zeg het maar.

Het opbouwen van je programma is een eerste vereiste. Jawel, dan de confrontatie, de 1e test. Op de weegschaal om alles vast te leggen. Kilo’s, spiermassa, vetpercentage en conditietest op de fiets. Dan de oefeningen. Deze oefeningen geven haar en jezelf wel inzicht waar nog aan gewerkt kan worden. Dat ga je starten met het programma. Voor ons was dat twee keer in de week krachttraining met de toestellen en grondoefeningen en één keer een PT les in de week. Om je hartslag in de rode zone te krijgen is voor haar het doel in de PT lessen. Lekker zweten en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Het schema gemaakt door Leonie, met duidelijke uitleg over de toestellen, mag je zelf doen. Op tijden die jou goed uitkomen. Warming up, oefeningen, cooling down en je bent weer 90 minuten verder op de dag. Lekker douchen en een bakje kwark of yoghurt voor het herstel.

Na een aantal weken/oefeningen komt er een schijf (kilo’s) bij of een andere gekleurde bal. De volgende dag denk je ook nog wel even aan Leonie. Dan geniet je nog na van je spiergroep die tegen jou begint te praten. “Hey, voorzichtig met mij!” Of: “Ja wij zijn er ook nog in jouw lijf.” Na twee maanden begin je te merken dat al die inspanningen niet voor niets zijn geweest.
Wij hebben iedere week mogen genieten van een nieuwe uitdaging met de diverse oefeningen. Gewichten, een touw, een box, op het matje, een grote bal en een kleine bal.

Leonie bedankt voor het lachen, spierpijn en het inzicht waar wij verder mee kunnen gaan trainen. Wij wensen jou veel succes met de verzorgde lessen, wedstrijden in het land en de rest van de wereld.

Henk en Britt”

Henk en Britt delen hun ervaring!
Date

09/06/2017