Leuk stukje tekst van Christa Klaver, die schematische begeleiding krijgt van Personal trainer Leonie Koorn!

“In oktober ben ik begonnen met het schema van Leonie. Elke 4 weken krijg ik een nieuw schema, weging en een uur uitleg van het nieuwe schema. Leonie motiveert me nog steeds. Ze neemt buiten het uur persoonlijke begeleiding ook nog contact op hoe het gaat. Als ik iets niet weet of iets niet lukt is ze altijd bereid me te helpen! Nu zijn we alweer 3 maanden verder en ik ga steeds gemotiveerder naar de sportschool: 3 of 4 keer per week is mijn doel. Het was een goede stap voor me om dit door te zetten. Ik kan het iedereen aanraden!”

 • michel2Van 88,0 naar 80,5 in 6 weken Ken je het gevoel dat je niet graag in de spiegel kijkt, niet op de foto wilt en je moe, lam en ellendig voelt? Net na de feestdagen in 2015 had ik hier last van. Toen ik in die periode op facebook rond surfte zag ik een advertentie van Atlas: Yourline+. Ik had de deelname al ingevuld en liet het mijn echtgenoot lezen. Toen ze het stukje had gelezen, heb ik het verzonden zonder te vragen of ze het iets voor mij vond.

  Het was tijd voor een verandering!

  Dinsdag 26 januari 2016 was de eerste les. Ik moet zeggen dat Yannick, Richard en Jeffrey mij geïnspireerd hebben om mijn licht passieve rock-and-roll levensstijl om te buigen in een sportieve gezonde levensstijl. Yannick, Richard en Jeffrey hebben mij bewust gemaakt van voeding, beweging en sport. De afgelopen periode – en nog steeds - ben ik zes keer per week te vinden in Atlas. Het extraatje is het persoonlijke tintje: “hoe gaat het met je?”, “goed dat je er weer bent”.
  Dit motiveerde mij nog meer om vooral door te gaan, en geeft je het gevoel dat je op de goede weg bent.
  De meetings waren op veel fronten leuk. Je ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde problematiek: te veel gewicht en niet fit zijn. Je leert van en met elkaar een positieve twist te geven aan je geestelijke en lichamelijke conditie. Yourline+ geeft je handvaten om een stabiele en gezonde levenssttijl aan te meten. Ik wil iedereen die zich in mijn verhaal herkent adviseren om mee te doen aan Yourline+. Na zes weken Yourline+ ging ik met mijn zoon naar de musical ‘Soldaat van Oranje’. In de foyer las ik op een groot doek een tekst die ter inspiratie zou kunnen zijn voor personen die net als ik iets willen gaan veranderen.
  Je doet gewoon wat je doen moet ... Sommige uitdagingen win je, tegen sommige leg je het af.
  Als je er een wint, voel je je lekker en sterk, zodat je waarschijnlijk ook de volgende wint. Hoe meer je er wint, hoe makkelijker het wordt. Maak er een gewoonte van ...

  Yourline+ bevrijdt je van het slechte gevoel... dus meld je aan. Ik zeg doen!''

  Michel Veerman
 •  

  Cynthia, 19 kg afgevallen.

  Mijn lichaam zat in de weg, als ik het kan, kan iedereen het!

  Waarom heb ik meegedaan aan YourLine?

  Mijn lichaam zat in de weg, de spiegel vond ik niet leuk en de vermoeidheid overdag werd steeds erger. Op Facebook zag ik een berichtje voorbij komen van YourLine+. Zou ik het doen? Wel eng om naar een sportschool te gaan. Maar ik deed het toch. Ik was er klaar mee. Er moest iets gebeuren.

   

  Mijn intake gesprek

  Het eerste gesprek met Yannick was erg prettig. Na een lange tijd op de weegschaal was minder prettig maar mijn knop was om. Een week later op 11 mei 2016 begon de 6-weekse cursus. Zenuwachtig naar de sportschool want nu gaat het gebeuren. Weer op de weegschaal onder het toeziend oog van een spierbundel is toch wel even slikken maar Richard en Jeffrey legden mij uit hoeveel spieren, vet en kilo’s ik had. Van het één wat meer als het ander zullen we maar zeggen.

   

  De Cursus

  De cursus bestaat uit uitleg over verantwoord eten, leren lezen van verpakkingen, E-nummer, zout, wat zijn verantwoorde vetten en koolhydraten en nog veel meer interessante informatie. En 3 x in de week sporten. In die 6 weken ben ik 7 kilo afgevallen. Super trots op mezelf en mijn knop was om.

  Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en ben ik 19 kilo kwijt. Mijn lichaam zit niet meer in de weg, de spiegel is weer leuk en ik ben overdag niet meer moe. Ik houd me nog steeds aan het YourLine+ programma en sport 2 x in de week. In totaal wil ik proberen om er 23 kwijt te raken. Dat is mijn streven.

  Met hulp van Yannick, Richard, Jeffrey maar ook mijn lieve man, kinderen en (schoon)familie is het mij gelukt. Dank jullie wel.

  En als ik het kan, kan iedereen het! Hartelijke groet, Cynthia

  Cynthia
 • Alice van de Velden

  Gefeliciteerd Alice met het bereikte resultaat!

  Alice van de Velden: 6 kilo vet kwijt en 2 kilo meer spiermassa

  ‘Ik vond de cursus heel leerzaam. In de afgelopen 3 jaar ben ik met behulp van diverse hulpmiddelen 60 kilo afgevallen. Ik at echter heel weinig en besloot afgelopen jaar om weer meer te gaan eten. Ik kwam in no time 10 kilo aan.

  Twee maanden geleden besloot een vriendin van mij om mee te gaan doen met de YourLine+ afslankcursus (Ook zij is tijdens de cursus 6 kilo afgevallen). Ze vroeg mij om mee te gaan doen. Dit leek mij een goed plan, want ik wilde die 10 kilo kwijt, zonder dat ik meer bang hoefde te zijn dat ik teveel of te weinig eet. Ik wilde een levensstijl verandering en fitter worden.

  Ik had voordat ik begon met de cursus een beetje een dubbel gevoel. Ik heb al zoveel diëten gedaan. Ik wilde een blijvend iets.

  Na de eerste les was ik direct enthousiast, omdat op een goede manier werd verteld wat we allemaal verkeerd hebben gedaan en hoe wel moet. Dit hadden we allemaal nodig! De begeleiding was heel goed. Een echte stok achter de deur!

  Ik ging alle bijeenkomsten met plezier heen, omdat het erg leerzaam was en het is leuk dat het in groepsverband is. De groep wordt heel close tijdens de cursus.

  Nu de cursus afgelopen is, heb ik besloten om samen met twee vriendinnen twee maanden met Personal Training door te gaan, voor een goede stok achter de deur. De vervolgmogelijkheden worden allemaal goed uitgelegd aan het einde van de cursus. Uiteraard is niks verplicht, alleen we zijn heel blij dat we de stap toch hebben genomen!

  Een tip voor iedereen: als je echt resultaat wilt behalen en er 100% voor gaat, dan is deze cursus ideaal! En het is ook een goede stap om te beginnen met sporten. Uiteindelijk bepaal je je eigen succes!’

 • Frank

  Gefeliciteerd Frank! We interviewden Frank over zijn resultaten en of de cursus voldeed aan zijn verwachtingen. De antwoorden waren kort, maar krachtig:

  ‘’De cursus is heel goed bevallen en was heel leerzaam. Ik verbaas mijzelf erover hoeveel ik nu eet ten op zichte van hiervoor. Meer eten en meer afvallen. Gek eigenlijk he! Ik kwam op een maandagavond op Facebook een bericht tegen over de resultaten van een eerdere deelnemers van de cursus, Cynthia Schoorl. De dag erna meldde ik mij direct aan. Ik deed zelf nog niks aan sport en dit was een goede stap om te gaan starten.

  Ik ga wat ik heb geleerd voortzetten. Ik wil blijven afvallen. Ik blijf nieuwe doelen stellen. Bij nader inzien vind ik sporten toch wel leuk. Ik ga nu met een maatje sporten. Tijdens de afslankcursus sportte ik drie keer per week met het Yourline + schema die je aan het begin van de cursus krijgt en 1 keer per week deed ik cardio op hartslag. Ook op advies van de Yourline+ specialisten. De training duurt nooit langer dan een uur en dat vind ik prettig.

  Of ik de cursus zou aanraden? Absoluut! Ik werk als schilder. Ik ben veel fitter. Dit merk ik de hele dag. Ik dacht dat ik al voor de cursus fit was, maar nu zie ik in dat ik toen niet fit was. Dit is heel duidelijk toegenomen.’’

 • Carlos de Boer

  Carlos de Boer: 7 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ afslankcursus

  Wat vond je van de cursus?

  ‘Ik vond het zeer interessant . Ik heb heel veel geleerd over voeding. Zoals wat suikers en zout met je doen. Ik schrok hier nogal van. Ik ben heel bewust geworden van een goede gezondheid, door voldoende te bewegen en goed op mijn voeding te letten.’

  Hoe ben je bij YourLine+ terecht gekomen?

  ‘Via Facebook zag mijn vrouw een stukje voorbijkomen en die vroeg mij gelijk of dit niet iets voor mij was. Ik heb mezelf toen direct ingeschreven.’

  Deed je hiervoor al aan fitness?

  ‘Nee helemaal niet. De cursus was voor mij een goede start om te beginnen met sporten.’

  De cursus is nu afgelopen. Hoe nu verder?

  ‘Ik heb nieuw doel gesteld: Ik wil in ieder geval nog iets meer lichaamsvet kwijt raken, sterker worden/gespierder worden. Voorheen moest ik regelmatig naar de fysiotherapeut voor mijn stijve onderrug. Deze wordt tijdens mijn werk constant zwaar belast. Sinds het volgen van de cursus is dit veel minder. Mijn doel is om zonder fysiotherapie en lage rugklachten verder te leven.’

  Zou je de cursus aanraden?

  ‘Jazeker! En vooral als je geen kennis hebt over voeding. Ik zit nu op een kilo per week gewichtsverlies. In ben in totaal 7 kilo kwijtgeraakt in 7 weken.’

 • Evert Bont

  Gefeliciteerd Evert Bont met je behaalde resultaten!

  8 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ cursus

  ''Zes weken geleden ben ik begonnen met het Yourline+ programma. Ik had in het verleden al van alles geprobeerd, maar viel steeds terug in mijn oude patroon. Nu wilde ik iets wat ik voor langere periode kon volhouden en waarbij ik voornamelijk verschil zou zien in mijn energie.

  Ik heb in de afgelopen 6 weken al veel resultaten geboekt. Niet alleen ben ik al 8 kilo afgevallen, maar ik voel me een stuk beter. Ik heb meer energie, waardoor ik actiever ben en ook meer tijd met mijn kleinkinderen kan doorbrengen. Ik weet nu beter wat ik kan eten, door goed op de etiketten te kijken. Ik ben er nog lang niet, maar zeker op de goede weg. Zeer tevreden dus over Jeffrey, Richard, Yannick, Sportcentrum Atlas en Yourline!''

 • Gina Runderkamp

  Wat een resultaat!

  7,5kg afgevallen in 5 weken tijdens de YourLine+ cursus

  "Ik zat er al een tijdje aan te denken om weer iets te gaan doen. Want er moesten echt de nodige kilo's af. Jaren sporter geweest, maar conditie 0.0. Toen kwam YourLine+ voorbij en ik besloot direct actie te ondernemen. Ik had er totaal geen vertrouwen in dat ik daar in 5 weken tijd een kilootje of 5 zou gaan kwijtraken, maar niets was minder waar.

  De cursus begon... Zes bijeenkomsten op dinsdagavond kom je bij elkaar met een groep en krijg je informatie hoe we dit met zijn allen gaan aanpakken. Ik schrok hoeveel je moest gaan eten en kon het eigenlijk bijna niet geloven. Maar goed, ik ging ervoor. Nadat je een trainingsschema had gekregen werd gezegd dat je 2- 3 keer per week moest gaan sporten. Als je je dan aan het schema zou houden van eten en sporten, dan moest het goedkomen. Na 1 week verloor ik al 2.5 kilo en dat is uiteraard super motiverend. Dit liep elke week op. Zelfs met een motivatie dag ertussen. (Dag dat je alles mag eten wat je wilt).

  Mijn doel was dus om minimaal 5 kilo kwijt te raken zodat ik een goeie start had. Dat is dus na 5 weken ruim 7.5 kilo geworden en ik ben daar heel erg blij om. En dankbaar... Want terwijl ik afval en sport eet ik dus super gezond en ben ik dus ook ontzettend bewust van wat ik eet.

  Nu ga ik verder bij Sportcentrum Atlas met Personal training met een klein groepje. Want de begeleiding die je krijgt bij Atlas is zo goed geregeld, dat ik er goed vertrouwen in heb dat de volgende 7 kilo er ook af gaan. En dat ik eindelijk fitter ben is ook een zeer groot plus punt.

  Ik raad iedereen aan om op te starten met de YourLine + cursus, zodat je een stok achter de deur hebt.. Ik ben in ieder geval goed op weg en ik ben heel blij dat ik hier voor gekozen heb.''

 • Ron Braan

  Het is je gelukt!

  Ron Braan: 9,2 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ cursus van 6 weken

  ''In het vorige jaar ben ik bij Sportcentrum Atlas langs geweest voor informatie, om te gaan beginnen met sporten. Het kwam er toen evengoed niet van en dus had ik het nog eventjes uitgesteld.

  In januari besloot ik dan evengoed de stap te maken en mee te doen aan de YourLine+ cursus. Ik zag er wel tegen op. Ik had verwacht dat het lastig zou gaan worden. Mijn motivatie was mijn bloeddruk. Ondanks medicatie bleef die te hoog. Nooit heb ik van medici het advies gekregen om te gaan sporten. Constant werd mijn medicatie verhoogd/aangepast.

  Wat me direct al verbaasde was dat het afslanken volgens het YourLine+ principe veel gemakkelijker was dan ik vooraf had gedacht. Met behulp van een voeding app en aan de hand van een aantal ‘goudstaven’ behaal je het resultaat dat je voor ogen hebt. Het werken met de app werkte voor mij heel prettig. Het afslanken is een mindset. De knop moest om. Als je luistert naar de adviezen van de YourLine+ specialisten, valt het absoluut mee.

  Ik heb mijn doelstelling absoluut gehaald! Wat denk je: naast de kilo`s die ik ben afgevallen was mijn bloeddruk na 3 weken al goed! Ik had dit veel eerder moeten doen!

  De YourLine+ cursus is voor mij een stap om te gaan beginnen met sporten. Want YourLine+ is niet alleen een cursus gericht op voeding. De combinatie training en goede voeding zorgt voor optimale resultaten. Mijn rug is al lange tijd versleten, maar het sporten ging gewoon goed. De YourLine+ leraren hebben het trainingsschema voor mij wat aangepast, zodat ik zonder pijn kon bewegen. Dank jullie wel daarvoor!

  Ik zou deze cursus uiteraard adviseren aan een vriend. Het is heel goed bevallen. Dit is gemakkelijk vol te houden! YourLine+ is geen dieet. Het is een levenswijze.''

 • Martin Wouda

  Martin Wouda, gefeliciteerd met je behaalde resultaten bij de Yourline+ afslankcursus!

  “Na de Kerstdagen stond ik voor de keuze: 1. We gaan grotere kleren kopen. 2. Het is nu genoeg geweest, ik ga afvallen.

  Op Facebook had ik de Yourline cursus gezien bij Sportcentrum Atlas. Ik heb me direct aangemeld en een gesprek gehad. Deze vond ik positief. In 6 weken val je 10% van je lichaamsgewicht af. Dat beviel mij wel.

  De cursus geeft je duidelijke handvaten. Het vraagt wel mentaliteit en doorzettingsvermogen. Ik ben in deze 6 weken 8 kilo afgevallen. Nu train ik onder begeleiding en ik ben nu nog 2 kilo kwijt. Ik ga door en ik wil in totaal 15 kilo afvallen. En dat gaat me lukken ook. Ik voel me nu een stuk prettiger en fitter. Doorzetten is de wil tot succes!”

 • michel2Van 88,0 naar 80,5 in 6 weken Ken je het gevoel dat je niet graag in de spiegel kijkt, niet op de foto wilt en je moe, lam en ellendig voelt? Net na de feestdagen in 2015 had ik hier last van. Toen ik in die periode op facebook rond surfte zag ik een advertentie van Atlas: Yourline+. Ik had de deelname al ingevuld en liet het mijn echtgenoot lezen. Toen ze het stukje had gelezen, heb ik het verzonden zonder te vragen of ze het iets voor mij vond.

  Het was tijd voor een verandering!

  Dinsdag 26 januari 2016 was de eerste les. Ik moet zeggen dat Yannick, Richard en Jeffrey mij geïnspireerd hebben om mijn licht passieve rock-and-roll levensstijl om te buigen in een sportieve gezonde levensstijl. Yannick, Richard en Jeffrey hebben mij bewust gemaakt van voeding, beweging en sport. De afgelopen periode – en nog steeds - ben ik zes keer per week te vinden in Atlas. Het extraatje is het persoonlijke tintje: “hoe gaat het met je?”, “goed dat je er weer bent”.
  Dit motiveerde mij nog meer om vooral door te gaan, en geeft je het gevoel dat je op de goede weg bent.
  De meetings waren op veel fronten leuk. Je ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde problematiek: te veel gewicht en niet fit zijn. Je leert van en met elkaar een positieve twist te geven aan je geestelijke en lichamelijke conditie. Yourline+ geeft je handvaten om een stabiele en gezonde levenssttijl aan te meten. Ik wil iedereen die zich in mijn verhaal herkent adviseren om mee te doen aan Yourline+. Na zes weken Yourline+ ging ik met mijn zoon naar de musical ‘Soldaat van Oranje’. In de foyer las ik op een groot doek een tekst die ter inspiratie zou kunnen zijn voor personen die net als ik iets willen gaan veranderen.
  Je doet gewoon wat je doen moet ... Sommige uitdagingen win je, tegen sommige leg je het af.
  Als je er een wint, voel je je lekker en sterk, zodat je waarschijnlijk ook de volgende wint. Hoe meer je er wint, hoe makkelijker het wordt. Maak er een gewoonte van ...

  Yourline+ bevrijdt je van het slechte gevoel... dus meld je aan. Ik zeg doen!''

  Michel Veerman
 •  

  Cynthia, 19 kg afgevallen.

  Mijn lichaam zat in de weg, als ik het kan, kan iedereen het!

  Waarom heb ik meegedaan aan YourLine?

  Mijn lichaam zat in de weg, de spiegel vond ik niet leuk en de vermoeidheid overdag werd steeds erger. Op Facebook zag ik een berichtje voorbij komen van YourLine+. Zou ik het doen? Wel eng om naar een sportschool te gaan. Maar ik deed het toch. Ik was er klaar mee. Er moest iets gebeuren.

   

  Mijn intake gesprek

  Het eerste gesprek met Yannick was erg prettig. Na een lange tijd op de weegschaal was minder prettig maar mijn knop was om. Een week later op 11 mei 2016 begon de 6-weekse cursus. Zenuwachtig naar de sportschool want nu gaat het gebeuren. Weer op de weegschaal onder het toeziend oog van een spierbundel is toch wel even slikken maar Richard en Jeffrey legden mij uit hoeveel spieren, vet en kilo’s ik had. Van het één wat meer als het ander zullen we maar zeggen.

   

  De Cursus

  De cursus bestaat uit uitleg over verantwoord eten, leren lezen van verpakkingen, E-nummer, zout, wat zijn verantwoorde vetten en koolhydraten en nog veel meer interessante informatie. En 3 x in de week sporten. In die 6 weken ben ik 7 kilo afgevallen. Super trots op mezelf en mijn knop was om.

  Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en ben ik 19 kilo kwijt. Mijn lichaam zit niet meer in de weg, de spiegel is weer leuk en ik ben overdag niet meer moe. Ik houd me nog steeds aan het YourLine+ programma en sport 2 x in de week. In totaal wil ik proberen om er 23 kwijt te raken. Dat is mijn streven.

  Met hulp van Yannick, Richard, Jeffrey maar ook mijn lieve man, kinderen en (schoon)familie is het mij gelukt. Dank jullie wel.

  En als ik het kan, kan iedereen het! Hartelijke groet, Cynthia

  Cynthia
 • Alice van de Velden

  Gefeliciteerd Alice met het bereikte resultaat!

  Alice van de Velden: 6 kilo vet kwijt en 2 kilo meer spiermassa

  ‘Ik vond de cursus heel leerzaam. In de afgelopen 3 jaar ben ik met behulp van diverse hulpmiddelen 60 kilo afgevallen. Ik at echter heel weinig en besloot afgelopen jaar om weer meer te gaan eten. Ik kwam in no time 10 kilo aan.

  Twee maanden geleden besloot een vriendin van mij om mee te gaan doen met de YourLine+ afslankcursus (Ook zij is tijdens de cursus 6 kilo afgevallen). Ze vroeg mij om mee te gaan doen. Dit leek mij een goed plan, want ik wilde die 10 kilo kwijt, zonder dat ik meer bang hoefde te zijn dat ik teveel of te weinig eet. Ik wilde een levensstijl verandering en fitter worden.

  Ik had voordat ik begon met de cursus een beetje een dubbel gevoel. Ik heb al zoveel diëten gedaan. Ik wilde een blijvend iets.

  Na de eerste les was ik direct enthousiast, omdat op een goede manier werd verteld wat we allemaal verkeerd hebben gedaan en hoe wel moet. Dit hadden we allemaal nodig! De begeleiding was heel goed. Een echte stok achter de deur!

  Ik ging alle bijeenkomsten met plezier heen, omdat het erg leerzaam was en het is leuk dat het in groepsverband is. De groep wordt heel close tijdens de cursus.

  Nu de cursus afgelopen is, heb ik besloten om samen met twee vriendinnen twee maanden met Personal Training door te gaan, voor een goede stok achter de deur. De vervolgmogelijkheden worden allemaal goed uitgelegd aan het einde van de cursus. Uiteraard is niks verplicht, alleen we zijn heel blij dat we de stap toch hebben genomen!

  Een tip voor iedereen: als je echt resultaat wilt behalen en er 100% voor gaat, dan is deze cursus ideaal! En het is ook een goede stap om te beginnen met sporten. Uiteindelijk bepaal je je eigen succes!’

 • Frank

  Gefeliciteerd Frank! We interviewden Frank over zijn resultaten en of de cursus voldeed aan zijn verwachtingen. De antwoorden waren kort, maar krachtig:

  ‘’De cursus is heel goed bevallen en was heel leerzaam. Ik verbaas mijzelf erover hoeveel ik nu eet ten op zichte van hiervoor. Meer eten en meer afvallen. Gek eigenlijk he! Ik kwam op een maandagavond op Facebook een bericht tegen over de resultaten van een eerdere deelnemers van de cursus, Cynthia Schoorl. De dag erna meldde ik mij direct aan. Ik deed zelf nog niks aan sport en dit was een goede stap om te gaan starten.

  Ik ga wat ik heb geleerd voortzetten. Ik wil blijven afvallen. Ik blijf nieuwe doelen stellen. Bij nader inzien vind ik sporten toch wel leuk. Ik ga nu met een maatje sporten. Tijdens de afslankcursus sportte ik drie keer per week met het Yourline + schema die je aan het begin van de cursus krijgt en 1 keer per week deed ik cardio op hartslag. Ook op advies van de Yourline+ specialisten. De training duurt nooit langer dan een uur en dat vind ik prettig.

  Of ik de cursus zou aanraden? Absoluut! Ik werk als schilder. Ik ben veel fitter. Dit merk ik de hele dag. Ik dacht dat ik al voor de cursus fit was, maar nu zie ik in dat ik toen niet fit was. Dit is heel duidelijk toegenomen.’’

 • Carlos de Boer

  Carlos de Boer: 7 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ afslankcursus

  Wat vond je van de cursus?

  ‘Ik vond het zeer interessant . Ik heb heel veel geleerd over voeding. Zoals wat suikers en zout met je doen. Ik schrok hier nogal van. Ik ben heel bewust geworden van een goede gezondheid, door voldoende te bewegen en goed op mijn voeding te letten.’

  Hoe ben je bij YourLine+ terecht gekomen?

  ‘Via Facebook zag mijn vrouw een stukje voorbijkomen en die vroeg mij gelijk of dit niet iets voor mij was. Ik heb mezelf toen direct ingeschreven.’

  Deed je hiervoor al aan fitness?

  ‘Nee helemaal niet. De cursus was voor mij een goede start om te beginnen met sporten.’

  De cursus is nu afgelopen. Hoe nu verder?

  ‘Ik heb nieuw doel gesteld: Ik wil in ieder geval nog iets meer lichaamsvet kwijt raken, sterker worden/gespierder worden. Voorheen moest ik regelmatig naar de fysiotherapeut voor mijn stijve onderrug. Deze wordt tijdens mijn werk constant zwaar belast. Sinds het volgen van de cursus is dit veel minder. Mijn doel is om zonder fysiotherapie en lage rugklachten verder te leven.’

  Zou je de cursus aanraden?

  ‘Jazeker! En vooral als je geen kennis hebt over voeding. Ik zit nu op een kilo per week gewichtsverlies. In ben in totaal 7 kilo kwijtgeraakt in 7 weken.’

 • Evert Bont

  Gefeliciteerd Evert Bont met je behaalde resultaten!

  8 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ cursus

  ''Zes weken geleden ben ik begonnen met het Yourline+ programma. Ik had in het verleden al van alles geprobeerd, maar viel steeds terug in mijn oude patroon. Nu wilde ik iets wat ik voor langere periode kon volhouden en waarbij ik voornamelijk verschil zou zien in mijn energie.

  Ik heb in de afgelopen 6 weken al veel resultaten geboekt. Niet alleen ben ik al 8 kilo afgevallen, maar ik voel me een stuk beter. Ik heb meer energie, waardoor ik actiever ben en ook meer tijd met mijn kleinkinderen kan doorbrengen. Ik weet nu beter wat ik kan eten, door goed op de etiketten te kijken. Ik ben er nog lang niet, maar zeker op de goede weg. Zeer tevreden dus over Jeffrey, Richard, Yannick, Sportcentrum Atlas en Yourline!''

 • Gina Runderkamp

  Wat een resultaat!

  7,5kg afgevallen in 5 weken tijdens de YourLine+ cursus

  "Ik zat er al een tijdje aan te denken om weer iets te gaan doen. Want er moesten echt de nodige kilo's af. Jaren sporter geweest, maar conditie 0.0. Toen kwam YourLine+ voorbij en ik besloot direct actie te ondernemen. Ik had er totaal geen vertrouwen in dat ik daar in 5 weken tijd een kilootje of 5 zou gaan kwijtraken, maar niets was minder waar.

  De cursus begon... Zes bijeenkomsten op dinsdagavond kom je bij elkaar met een groep en krijg je informatie hoe we dit met zijn allen gaan aanpakken. Ik schrok hoeveel je moest gaan eten en kon het eigenlijk bijna niet geloven. Maar goed, ik ging ervoor. Nadat je een trainingsschema had gekregen werd gezegd dat je 2- 3 keer per week moest gaan sporten. Als je je dan aan het schema zou houden van eten en sporten, dan moest het goedkomen. Na 1 week verloor ik al 2.5 kilo en dat is uiteraard super motiverend. Dit liep elke week op. Zelfs met een motivatie dag ertussen. (Dag dat je alles mag eten wat je wilt).

  Mijn doel was dus om minimaal 5 kilo kwijt te raken zodat ik een goeie start had. Dat is dus na 5 weken ruim 7.5 kilo geworden en ik ben daar heel erg blij om. En dankbaar... Want terwijl ik afval en sport eet ik dus super gezond en ben ik dus ook ontzettend bewust van wat ik eet.

  Nu ga ik verder bij Sportcentrum Atlas met Personal training met een klein groepje. Want de begeleiding die je krijgt bij Atlas is zo goed geregeld, dat ik er goed vertrouwen in heb dat de volgende 7 kilo er ook af gaan. En dat ik eindelijk fitter ben is ook een zeer groot plus punt.

  Ik raad iedereen aan om op te starten met de YourLine + cursus, zodat je een stok achter de deur hebt.. Ik ben in ieder geval goed op weg en ik ben heel blij dat ik hier voor gekozen heb.''

 • Ron Braan

  Het is je gelukt!

  Ron Braan: 9,2 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ cursus van 6 weken

  ''In het vorige jaar ben ik bij Sportcentrum Atlas langs geweest voor informatie, om te gaan beginnen met sporten. Het kwam er toen evengoed niet van en dus had ik het nog eventjes uitgesteld.

  In januari besloot ik dan evengoed de stap te maken en mee te doen aan de YourLine+ cursus. Ik zag er wel tegen op. Ik had verwacht dat het lastig zou gaan worden. Mijn motivatie was mijn bloeddruk. Ondanks medicatie bleef die te hoog. Nooit heb ik van medici het advies gekregen om te gaan sporten. Constant werd mijn medicatie verhoogd/aangepast.

  Wat me direct al verbaasde was dat het afslanken volgens het YourLine+ principe veel gemakkelijker was dan ik vooraf had gedacht. Met behulp van een voeding app en aan de hand van een aantal ‘goudstaven’ behaal je het resultaat dat je voor ogen hebt. Het werken met de app werkte voor mij heel prettig. Het afslanken is een mindset. De knop moest om. Als je luistert naar de adviezen van de YourLine+ specialisten, valt het absoluut mee.

  Ik heb mijn doelstelling absoluut gehaald! Wat denk je: naast de kilo`s die ik ben afgevallen was mijn bloeddruk na 3 weken al goed! Ik had dit veel eerder moeten doen!

  De YourLine+ cursus is voor mij een stap om te gaan beginnen met sporten. Want YourLine+ is niet alleen een cursus gericht op voeding. De combinatie training en goede voeding zorgt voor optimale resultaten. Mijn rug is al lange tijd versleten, maar het sporten ging gewoon goed. De YourLine+ leraren hebben het trainingsschema voor mij wat aangepast, zodat ik zonder pijn kon bewegen. Dank jullie wel daarvoor!

  Ik zou deze cursus uiteraard adviseren aan een vriend. Het is heel goed bevallen. Dit is gemakkelijk vol te houden! YourLine+ is geen dieet. Het is een levenswijze.''

 • Martin Wouda

  Martin Wouda, gefeliciteerd met je behaalde resultaten bij de Yourline+ afslankcursus!

  “Na de Kerstdagen stond ik voor de keuze: 1. We gaan grotere kleren kopen. 2. Het is nu genoeg geweest, ik ga afvallen.

  Op Facebook had ik de Yourline cursus gezien bij Sportcentrum Atlas. Ik heb me direct aangemeld en een gesprek gehad. Deze vond ik positief. In 6 weken val je 10% van je lichaamsgewicht af. Dat beviel mij wel.

  De cursus geeft je duidelijke handvaten. Het vraagt wel mentaliteit en doorzettingsvermogen. Ik ben in deze 6 weken 8 kilo afgevallen. Nu train ik onder begeleiding en ik ben nu nog 2 kilo kwijt. Ik ga door en ik wil in totaal 15 kilo afvallen. En dat gaat me lukken ook. Ik voel me nu een stuk prettiger en fitter. Doorzetten is de wil tot succes!”

 • michel2Van 88,0 naar 80,5 in 6 weken Ken je het gevoel dat je niet graag in de spiegel kijkt, niet op de foto wilt en je moe, lam en ellendig voelt? Net na de feestdagen in 2015 had ik hier last van. Toen ik in die periode op facebook rond surfte zag ik een advertentie van Atlas: Yourline+. Ik had de deelname al ingevuld en liet het mijn echtgenoot lezen. Toen ze het stukje had gelezen, heb ik het verzonden zonder te vragen of ze het iets voor mij vond.

  Het was tijd voor een verandering!

  Dinsdag 26 januari 2016 was de eerste les. Ik moet zeggen dat Yannick, Richard en Jeffrey mij geïnspireerd hebben om mijn licht passieve rock-and-roll levensstijl om te buigen in een sportieve gezonde levensstijl. Yannick, Richard en Jeffrey hebben mij bewust gemaakt van voeding, beweging en sport. De afgelopen periode – en nog steeds - ben ik zes keer per week te vinden in Atlas. Het extraatje is het persoonlijke tintje: “hoe gaat het met je?”, “goed dat je er weer bent”.
  Dit motiveerde mij nog meer om vooral door te gaan, en geeft je het gevoel dat je op de goede weg bent.
  De meetings waren op veel fronten leuk. Je ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde problematiek: te veel gewicht en niet fit zijn. Je leert van en met elkaar een positieve twist te geven aan je geestelijke en lichamelijke conditie. Yourline+ geeft je handvaten om een stabiele en gezonde levenssttijl aan te meten. Ik wil iedereen die zich in mijn verhaal herkent adviseren om mee te doen aan Yourline+. Na zes weken Yourline+ ging ik met mijn zoon naar de musical ‘Soldaat van Oranje’. In de foyer las ik op een groot doek een tekst die ter inspiratie zou kunnen zijn voor personen die net als ik iets willen gaan veranderen.
  Je doet gewoon wat je doen moet ... Sommige uitdagingen win je, tegen sommige leg je het af.
  Als je er een wint, voel je je lekker en sterk, zodat je waarschijnlijk ook de volgende wint. Hoe meer je er wint, hoe makkelijker het wordt. Maak er een gewoonte van ...

  Yourline+ bevrijdt je van het slechte gevoel... dus meld je aan. Ik zeg doen!''

  Michel Veerman
 •  

  Cynthia, 19 kg afgevallen.

  Mijn lichaam zat in de weg, als ik het kan, kan iedereen het!

  Waarom heb ik meegedaan aan YourLine?

  Mijn lichaam zat in de weg, de spiegel vond ik niet leuk en de vermoeidheid overdag werd steeds erger. Op Facebook zag ik een berichtje voorbij komen van YourLine+. Zou ik het doen? Wel eng om naar een sportschool te gaan. Maar ik deed het toch. Ik was er klaar mee. Er moest iets gebeuren.

   

  Mijn intake gesprek

  Het eerste gesprek met Yannick was erg prettig. Na een lange tijd op de weegschaal was minder prettig maar mijn knop was om. Een week later op 11 mei 2016 begon de 6-weekse cursus. Zenuwachtig naar de sportschool want nu gaat het gebeuren. Weer op de weegschaal onder het toeziend oog van een spierbundel is toch wel even slikken maar Richard en Jeffrey legden mij uit hoeveel spieren, vet en kilo’s ik had. Van het één wat meer als het ander zullen we maar zeggen.

   

  De Cursus

  De cursus bestaat uit uitleg over verantwoord eten, leren lezen van verpakkingen, E-nummer, zout, wat zijn verantwoorde vetten en koolhydraten en nog veel meer interessante informatie. En 3 x in de week sporten. In die 6 weken ben ik 7 kilo afgevallen. Super trots op mezelf en mijn knop was om.

  Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en ben ik 19 kilo kwijt. Mijn lichaam zit niet meer in de weg, de spiegel is weer leuk en ik ben overdag niet meer moe. Ik houd me nog steeds aan het YourLine+ programma en sport 2 x in de week. In totaal wil ik proberen om er 23 kwijt te raken. Dat is mijn streven.

  Met hulp van Yannick, Richard, Jeffrey maar ook mijn lieve man, kinderen en (schoon)familie is het mij gelukt. Dank jullie wel.

  En als ik het kan, kan iedereen het! Hartelijke groet, Cynthia

  Cynthia
 • Alice van de Velden

  Gefeliciteerd Alice met het bereikte resultaat!

  Alice van de Velden: 6 kilo vet kwijt en 2 kilo meer spiermassa

  ‘Ik vond de cursus heel leerzaam. In de afgelopen 3 jaar ben ik met behulp van diverse hulpmiddelen 60 kilo afgevallen. Ik at echter heel weinig en besloot afgelopen jaar om weer meer te gaan eten. Ik kwam in no time 10 kilo aan.

  Twee maanden geleden besloot een vriendin van mij om mee te gaan doen met de YourLine+ afslankcursus (Ook zij is tijdens de cursus 6 kilo afgevallen). Ze vroeg mij om mee te gaan doen. Dit leek mij een goed plan, want ik wilde die 10 kilo kwijt, zonder dat ik meer bang hoefde te zijn dat ik teveel of te weinig eet. Ik wilde een levensstijl verandering en fitter worden.

  Ik had voordat ik begon met de cursus een beetje een dubbel gevoel. Ik heb al zoveel diëten gedaan. Ik wilde een blijvend iets.

  Na de eerste les was ik direct enthousiast, omdat op een goede manier werd verteld wat we allemaal verkeerd hebben gedaan en hoe wel moet. Dit hadden we allemaal nodig! De begeleiding was heel goed. Een echte stok achter de deur!

  Ik ging alle bijeenkomsten met plezier heen, omdat het erg leerzaam was en het is leuk dat het in groepsverband is. De groep wordt heel close tijdens de cursus.

  Nu de cursus afgelopen is, heb ik besloten om samen met twee vriendinnen twee maanden met Personal Training door te gaan, voor een goede stok achter de deur. De vervolgmogelijkheden worden allemaal goed uitgelegd aan het einde van de cursus. Uiteraard is niks verplicht, alleen we zijn heel blij dat we de stap toch hebben genomen!

  Een tip voor iedereen: als je echt resultaat wilt behalen en er 100% voor gaat, dan is deze cursus ideaal! En het is ook een goede stap om te beginnen met sporten. Uiteindelijk bepaal je je eigen succes!’

 • Frank

  Gefeliciteerd Frank! We interviewden Frank over zijn resultaten en of de cursus voldeed aan zijn verwachtingen. De antwoorden waren kort, maar krachtig:

  ‘’De cursus is heel goed bevallen en was heel leerzaam. Ik verbaas mijzelf erover hoeveel ik nu eet ten op zichte van hiervoor. Meer eten en meer afvallen. Gek eigenlijk he! Ik kwam op een maandagavond op Facebook een bericht tegen over de resultaten van een eerdere deelnemers van de cursus, Cynthia Schoorl. De dag erna meldde ik mij direct aan. Ik deed zelf nog niks aan sport en dit was een goede stap om te gaan starten.

  Ik ga wat ik heb geleerd voortzetten. Ik wil blijven afvallen. Ik blijf nieuwe doelen stellen. Bij nader inzien vind ik sporten toch wel leuk. Ik ga nu met een maatje sporten. Tijdens de afslankcursus sportte ik drie keer per week met het Yourline + schema die je aan het begin van de cursus krijgt en 1 keer per week deed ik cardio op hartslag. Ook op advies van de Yourline+ specialisten. De training duurt nooit langer dan een uur en dat vind ik prettig.

  Of ik de cursus zou aanraden? Absoluut! Ik werk als schilder. Ik ben veel fitter. Dit merk ik de hele dag. Ik dacht dat ik al voor de cursus fit was, maar nu zie ik in dat ik toen niet fit was. Dit is heel duidelijk toegenomen.’’

 • Carlos de Boer

  Carlos de Boer: 7 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ afslankcursus

  Wat vond je van de cursus?

  ‘Ik vond het zeer interessant . Ik heb heel veel geleerd over voeding. Zoals wat suikers en zout met je doen. Ik schrok hier nogal van. Ik ben heel bewust geworden van een goede gezondheid, door voldoende te bewegen en goed op mijn voeding te letten.’

  Hoe ben je bij YourLine+ terecht gekomen?

  ‘Via Facebook zag mijn vrouw een stukje voorbijkomen en die vroeg mij gelijk of dit niet iets voor mij was. Ik heb mezelf toen direct ingeschreven.’

  Deed je hiervoor al aan fitness?

  ‘Nee helemaal niet. De cursus was voor mij een goede start om te beginnen met sporten.’

  De cursus is nu afgelopen. Hoe nu verder?

  ‘Ik heb nieuw doel gesteld: Ik wil in ieder geval nog iets meer lichaamsvet kwijt raken, sterker worden/gespierder worden. Voorheen moest ik regelmatig naar de fysiotherapeut voor mijn stijve onderrug. Deze wordt tijdens mijn werk constant zwaar belast. Sinds het volgen van de cursus is dit veel minder. Mijn doel is om zonder fysiotherapie en lage rugklachten verder te leven.’

  Zou je de cursus aanraden?

  ‘Jazeker! En vooral als je geen kennis hebt over voeding. Ik zit nu op een kilo per week gewichtsverlies. In ben in totaal 7 kilo kwijtgeraakt in 7 weken.’

 • Evert Bont

  Gefeliciteerd Evert Bont met je behaalde resultaten!

  8 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ cursus

  ''Zes weken geleden ben ik begonnen met het Yourline+ programma. Ik had in het verleden al van alles geprobeerd, maar viel steeds terug in mijn oude patroon. Nu wilde ik iets wat ik voor langere periode kon volhouden en waarbij ik voornamelijk verschil zou zien in mijn energie.

  Ik heb in de afgelopen 6 weken al veel resultaten geboekt. Niet alleen ben ik al 8 kilo afgevallen, maar ik voel me een stuk beter. Ik heb meer energie, waardoor ik actiever ben en ook meer tijd met mijn kleinkinderen kan doorbrengen. Ik weet nu beter wat ik kan eten, door goed op de etiketten te kijken. Ik ben er nog lang niet, maar zeker op de goede weg. Zeer tevreden dus over Jeffrey, Richard, Yannick, Sportcentrum Atlas en Yourline!''

 • Gina Runderkamp

  Wat een resultaat!

  7,5kg afgevallen in 5 weken tijdens de YourLine+ cursus

  "Ik zat er al een tijdje aan te denken om weer iets te gaan doen. Want er moesten echt de nodige kilo's af. Jaren sporter geweest, maar conditie 0.0. Toen kwam YourLine+ voorbij en ik besloot direct actie te ondernemen. Ik had er totaal geen vertrouwen in dat ik daar in 5 weken tijd een kilootje of 5 zou gaan kwijtraken, maar niets was minder waar.

  De cursus begon... Zes bijeenkomsten op dinsdagavond kom je bij elkaar met een groep en krijg je informatie hoe we dit met zijn allen gaan aanpakken. Ik schrok hoeveel je moest gaan eten en kon het eigenlijk bijna niet geloven. Maar goed, ik ging ervoor. Nadat je een trainingsschema had gekregen werd gezegd dat je 2- 3 keer per week moest gaan sporten. Als je je dan aan het schema zou houden van eten en sporten, dan moest het goedkomen. Na 1 week verloor ik al 2.5 kilo en dat is uiteraard super motiverend. Dit liep elke week op. Zelfs met een motivatie dag ertussen. (Dag dat je alles mag eten wat je wilt).

  Mijn doel was dus om minimaal 5 kilo kwijt te raken zodat ik een goeie start had. Dat is dus na 5 weken ruim 7.5 kilo geworden en ik ben daar heel erg blij om. En dankbaar... Want terwijl ik afval en sport eet ik dus super gezond en ben ik dus ook ontzettend bewust van wat ik eet.

  Nu ga ik verder bij Sportcentrum Atlas met Personal training met een klein groepje. Want de begeleiding die je krijgt bij Atlas is zo goed geregeld, dat ik er goed vertrouwen in heb dat de volgende 7 kilo er ook af gaan. En dat ik eindelijk fitter ben is ook een zeer groot plus punt.

  Ik raad iedereen aan om op te starten met de YourLine + cursus, zodat je een stok achter de deur hebt.. Ik ben in ieder geval goed op weg en ik ben heel blij dat ik hier voor gekozen heb.''

 • Ron Braan

  Het is je gelukt!

  Ron Braan: 9,2 kilo afgevallen tijdens de YourLine+ cursus van 6 weken

  ''In het vorige jaar ben ik bij Sportcentrum Atlas langs geweest voor informatie, om te gaan beginnen met sporten. Het kwam er toen evengoed niet van en dus had ik het nog eventjes uitgesteld.

  In januari besloot ik dan evengoed de stap te maken en mee te doen aan de YourLine+ cursus. Ik zag er wel tegen op. Ik had verwacht dat het lastig zou gaan worden. Mijn motivatie was mijn bloeddruk. Ondanks medicatie bleef die te hoog. Nooit heb ik van medici het advies gekregen om te gaan sporten. Constant werd mijn medicatie verhoogd/aangepast.

  Wat me direct al verbaasde was dat het afslanken volgens het YourLine+ principe veel gemakkelijker was dan ik vooraf had gedacht. Met behulp van een voeding app en aan de hand van een aantal ‘goudstaven’ behaal je het resultaat dat je voor ogen hebt. Het werken met de app werkte voor mij heel prettig. Het afslanken is een mindset. De knop moest om. Als je luistert naar de adviezen van de YourLine+ specialisten, valt het absoluut mee.

  Ik heb mijn doelstelling absoluut gehaald! Wat denk je: naast de kilo`s die ik ben afgevallen was mijn bloeddruk na 3 weken al goed! Ik had dit veel eerder moeten doen!

  De YourLine+ cursus is voor mij een stap om te gaan beginnen met sporten. Want YourLine+ is niet alleen een cursus gericht op voeding. De combinatie training en goede voeding zorgt voor optimale resultaten. Mijn rug is al lange tijd versleten, maar het sporten ging gewoon goed. De YourLine+ leraren hebben het trainingsschema voor mij wat aangepast, zodat ik zonder pijn kon bewegen. Dank jullie wel daarvoor!

  Ik zou deze cursus uiteraard adviseren aan een vriend. Het is heel goed bevallen. Dit is gemakkelijk vol te houden! YourLine+ is geen dieet. Het is een levenswijze.''

 • Martin Wouda

  Martin Wouda, gefeliciteerd met je behaalde resultaten bij de Yourline+ afslankcursus!

  “Na de Kerstdagen stond ik voor de keuze: 1. We gaan grotere kleren kopen. 2. Het is nu genoeg geweest, ik ga afvallen.

  Op Facebook had ik de Yourline cursus gezien bij Sportcentrum Atlas. Ik heb me direct aangemeld en een gesprek gehad. Deze vond ik positief. In 6 weken val je 10% van je lichaamsgewicht af. Dat beviel mij wel.

  De cursus geeft je duidelijke handvaten. Het vraagt wel mentaliteit en doorzettingsvermogen. Ik ben in deze 6 weken 8 kilo afgevallen. Nu train ik onder begeleiding en ik ben nu nog 2 kilo kwijt. Ik ga door en ik wil in totaal 15 kilo afvallen. En dat gaat me lukken ook. Ik voel me nu een stuk prettiger en fitter. Doorzetten is de wil tot succes!”

Het was een goede stap voor me om dit door te zetten. Ik kan het iedereen aanraden!”
Date

23/03/2017