Marie Janne gefeliciteerd, dit heb je maar mooi even gedaan!

Deze topper verloor 10kg vetmassa en kwam 2kg aan spiermassa aan in 4 maanden met eens per twee weken een personal training.

 

Marie Janne gefeliciteerd, dit heb je maar mooi even gedaan!
Bedankt voor het beschrijven van je ervaring:

 

‘’In juni 2016 had ik een berichtje op FB gezien waarin Atlas Volendam dames zocht die graag een Six pack wilde creëren middels een strak trainingsschema. Heb toen gereageerd met als doel in eerste instantie om alleen maar informatie op te vragen over de Personal Training. Na een telefoon gesprek met Martine van Zalinge ben ik op een intake gesprek geweest.

In het gesprek hebben we afgesproken dat ik eens per twee weken bij Martine kom trainen en zij mij trainingsschema’s mee geeft waar ik zelf mee kan trainen. Martine heeft mij ook voedingsadvies gegeven. Met het voedingsadvies mocht ik haar wanneer ik maar wilde vragen stellen en ze attendeerde mij erop dat ik via een app goed kan invullen wat ik per dag eet en hoeveel % koolhydraten, eiwitten en vetten ik binnen krijg.

In totaal heb ik acht trainingen gehad met Martine en heb ik zelf in de weken (twee keer per week) dat ik niet met Martine samen trainde, de trainingsschema’s uitgevoerd. Hiernaast heb ik mij goed gehouden aan de voedingsadviezen en hier houd ik mij nog steeds aan.

Train nog steeds met de trainingsschema’s die Martine mij heeft gegeven. Ik wissel het af en probeer steeds meer dingen zelf. Martine heeft mij heel veel kennis gegeven over de krachttraining in combinatie met voeding.

 

Mijn doel was dat ik strakker in mijn lijf zou komen te zitten en mijn BMI weer gezond zou zijn. Begon met BMI 27,7 en nu is mijn BMI:23,6. Mijn doel is meer dan bereikt dankzij Martine.

Tussen de twee weken door appte Martine mij regelmatig om te vragen of de trainingen goed gingen.

Het is nu oktober 2016 en ik heb in vier maanden tijd mijn doel bereikt wat ik voor ogen had. Blijf doorgaan met de krachttrainingen en op mijn voeding letten. Ben erg blij dat ik gekozen heb om met Martine als mijn Personal Trainster aan de slag te gaan en raad het iedereen aan!

Door jou gaat Martine van Zalinge Personal Training internationaal!

Groot respect voor je tot nu toe geboekte resultaat!

-10kg vet  +2kg spier
Date

30/12/2016

Client

Heidy Vm​