Hij motiveert en inspireert mij. Richard bedankt!”

“Ik ben in september 2014 begonnen met personal trainer Richard Sabogal. Mijn doelstelling was om wat kilo’s vet eraf te krijgen en ik vond het stoer om wat spiermassa te krijgen. Ondanks dat ik al jaren verschillende keren per week sportte, had ik nog niet mijn doel bereikt. Richard adviseerde me om het Boost Me programma te gaan volgen.

Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je net een stap verder gaat dan bij zelfstandig trainen. Belangrijk is natuurlijk ook dat je dat op een verantwoorde manier doet. De uitdaging met je zelf aangaan om je doelstellingen te behalen, doe je niet alleen. Daarvoor heb je een personal trainer nodig. Iedere week is de training een verrassing en na afloop ga ik met een voldaan gevoel de sportschool uit en geniet dubbel van de dag.

Ik ben bewuster gaan leven en mijn voedingspatroon is vele malen gezonder sinds ik onder begeleiding ben van Richard. Ook mijn lichaam oogt en voelt veel strakker. Ik ben acht kilo lichaamsvet kwijt en ben drie kilo spiermassa aangekomen. ‘Wat zie je er goed uit’, zeggen mensen om me heen.

Doordat ik zo fit werd, durfde ik ook de stap te zetten om te gaan kickboksen. Dit is inmiddels onderdeel van mijn wekelijkse trainingen met Richard. Hij motiveert en inspireert mij. Richard bedankt!”

Doordat ik zo fit werd, durfde ik ook de stap te zetten om te gaan kickboksen
Date

30/12/2016

Client

Janneke Raven