Naast begeleiding bij afvallen, conditieverbetering en spiermassa opbouw, bieden we verschillende specialisaties aan.

Crossfit:

Verbeter je crossfit skills met personal training. Crossfit is een sport waarbij je werkt aan alle facetten van fitheid: Kracht, conditie, lenigheid, balans, explosiviteit en gymnastiek.
Obesitas en Morbide Obesitas: Slank op verantwoorde wijze af met personal training. We bouwen de training rustig op zodat je blessurevrij je doel bereikt. We helpen je het plezier in sport te vinden en te behouden zodat we langdurig resultaat behalen.

Looptraining:

MMA:

Mixed Martial Arts (MMA) is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten zoals worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen, jiujitsu en taekwondo. Middels een 6 maanden MMA traject, met een logische opbouw in complexiteit en intensiteit, maakt Davey Jonk van jou een bekwaam MMA vechter. MMA wordt uitsluitend aangeboden in duo (2) of smallgroup vorm (3 of 4).

Performance training:

Kickboxen:

Middels een 6 maanden kickboxing traject helpen we jou de juiste technieken aan te leren. De logische opbouw in complexiteit en intensiteit zorgt ervoor dat jij deze vechtsport goed onder de knie krijgt.

Zwangerschap en na-zwangerschapstijdperk:

De YVLO zwangerfit® trainer helpt je fit en gezond je zwangerschap te doorlopen en zo goed als mogelijk te herstellen van de bevalling. Sporten verlaagt het risico op zwangerschapsdiabetes, postnatale depressies en hoge bloeddruk. Verder bestaat er een duidelijk positief effect op gewichtsregulatie en de bevalling.