• Lida Baijens

  Lida Baijens, gefeliciteerd met je behaalde resultaat! ‘Na veel nadenken ben ik uiteindelijk met veel lood in mijn schoenen de sportschool ingestapt. Ik durfde uit schaamte niet de sportschool binnen te stappen. Toen ik op een gegeven moment 110 kilo woog was voor mij echt de grens bereikt. Ik wilde een start maken aan een…

 • Mary en Gaston zijn samen al 30 kilo afgevallen!

  Mary en Gaston zijn samen al 30 kilo afgevallen onder begeleiding van hun Boost Me Personal Trainer! Nog samen 10 kilo te gaan en dan hebben we de doelstelling bereikt. Ga zo door!

 • 18kg minder Mark in 6 maanden tijd!

  Wel 18kg kwijt in minder dan 6maanden! Ga zo door met deze gezondere leefstijl en gevarieerde trainingen. Op naar een super strakke summerbody!!

 • Henk en Britt delen hun ervaring!

  Vader en dochter hebben samen een half jaar bij mij getraind aan hun fitheid en het resultaat mag er wezen! Na afloop kreeg ik dit leuke bericht van Henk en Britt: ” PT Leonie… Wat is PT? Voor ons was dat ook een vraag.. Dit is een man of vrouw die jou/jullie bijstaat met trainen…

 • Samen 30kg lichter!

  Alweer zulke goede resultaten! Deze zussen trainen onder begeleiding en zijn samen al meer dan 30 kilo afgevallen! Franciska trouwt op 20 mei en heeft als doelstelling om tot die tijd nog een paar kilo extra af te vallen. Dat gaat zeker lukken! Gefeliciteerd beiden met jullie mooie resultaten!

 • Super, 18,5kg lichter!

  Gefeliciteerd Esther Bak met dit top resultaat! “Lets do it! 18,5 kilo lichter! Al een aantal jaar, vanaf mij eerste zwangerschap, is mijn gewicht een terugkerend onderwerp in mijn dagelijks leven. Tien kilo eraf, vijftien kilo erbij, jaar in jaar uit. Alle diëten heb ik wel geprobeerd, van koolhydraatarm tot shaken en alles wat er…

 • Van harte gefeliciteerd, 16kg kwijt!!!

  Van harte gefeliciteerd, 16kg kwijt!

  Wat een resultaat bereikt in korte tijd. Binnen 5 maanden hebben we 16 overtollige kilo’s van jou minder rond lopen. Ga zo door met deze gezondere leefstijl en gevarieerde trainingen. Op naar een super strakke summerbody!!

 • Het was een goede stap voor me om dit door te zetten. Ik kan het iedereen aanraden!”

  Leuk stukje tekst van Christa Klaver, die schematische begeleiding krijgt van Personal trainer Leonie Koorn!

  “In oktober ben ik begonnen met het schema van Leonie. Elke 4 weken krijg ik een nieuw schema, weging en een uur uitleg van het nieuwe schema. Leonie motiveert me nog steeds. Ze neemt buiten het uur persoonlijke begeleiding ook nog contact op hoe het gaat. Als ik iets niet weet of iets niet lukt is ze altijd bereid me te helpen! Nu zijn we alweer 3 maanden verder en ik ga steeds gemotiveerder naar de sportschool: 3 of 4 keer per week is mijn doel. Het was een goede stap voor me om dit door te zetten. Ik kan het iedereen aanraden!”

 • Voor iedereen die doelstellingen wil stellen is deze man echt een aanrader.

  “Het trainen met Jeffrey heeft me leven(stijl) compleet veranderd op de meest positieve manier die je maar kan bedenken. Het eerste jaar ben ik 40 kg kwijt geraakt! Dit overtrof mijn persoonlijke doelstellingen. Daarna de volledige focus op spieropbouw, wat me ontzettend veel resultaat heeft gegeven!”

 • Jeffrey Personal Trainer

  Twee keer per week trainen Carlo, Jacob, Henri en Edwin onder begeleiding bij Jeffrey.
  Door middel van leuke, gevarieerde trainingen op ieders eigen niveau, stappen ze elke keer weer met een voldaan gevoel Sportcentrum Atlas uit.
  De voordelen van Personal Training in groepjes of duo’s:
  – gezelliger;
  – je motiveert elkaar;
  – lagere kosten.

 • Over spierpijn, water drinken en plezier in sport.

  “Een half jaar waarin Yannick onze Personal Trainer was.
  Zes maanden waarin we flink aan het werk gezet werden maar waarin we ook veel plezier hadden. En waarin we veel leerden. Over onze spieren en ons lichaam, maar ook over het beste schoeisel en wat we wel en niet moesten eten en vooral moesten drinken, drinken en nog eens drinken.”

 • Ik zou iedereen aanraden dat eerste stapje te zetten naar een ander leven.

  “Ik ben best lui, hou heel erg veel van eten en wil alleen maar leuke dingen doen. Na het werk wil ik op de bank zitten, het liefst met een stuk chocola erbij. Vorig jaar keek ik in de spiegel en was niet blij met wat ik zag. Teveel van het goede. Ik worstel met mijn gewicht sinds ik gestopt ben met topsport en ik bevallen ben van mijn twee dochters.”

 • -10kg vet +2kg spier

  “In juni 2016 had ik een berichtje op FB gezien waarin Atlas Volendam dames zocht die graag een Six pack wilde creëren middels een strak trainingsschema. Heb toen gereageerd met als doel in eerste instantie om alleen maar informatie op te vragen over de Personal Training. Na een telefoon gesprek met Martine van Zalinge ben ik op een intake gesprek geweest.”

 • Doordat ik zo fit werd, durfde ik ook de stap te zetten om te gaan kickboksen

  “Ik ben in september 2014 begonnen met personal trainer Richard Sabogal. Mijn doelstelling was om wat kilo’s vet eraf te krijgen en ik vond het stoer om wat spiermassa te krijgen. Ondanks dat ik al jaren verschillende keren per week sportte, had ik nog niet mijn doel bereikt. Richard adviseerde me om het Boost Me programma te gaan volgen.”

 • Heidy Vm​ bedankt voor deze woorden!

  “Best everyone, my previous experience to train was so hard and i used to do lots of effort and diet but nothing was working with me and no-one understood how my body works,up untill I have participate with personal trainer Martine in programme Boost me and have followed every single step and advice with her deep serious and fun.”