Heb je moeite om jouw trainingsdoelen te behalen?

Doordat ons team bestaat uit trainers met verschillende specialiteiten kijken we samen welke trainer het best bij je past. Wij bieden een all-in concept zodat jij je kunt focussen op je training en nergens aan hoeft te denken. Zo gaan we te werk:

Intake:

We starten met een uitgebreide intake zodat we een compleet beeld krijgen van jouw levenswijze en doelstellingen. Deze intake vormt de basis van jouw individuele trainingsplan. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint onder begeleiding en traint daarnaast zelfstandig.

0 meting:

Om een uitgebreid beeld te krijgen doen wij een aantal testen op gebied van kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, houding, disbalans en lichaamssamenstelling. Denk bij laatstgenoemde aan gewicht, vetpercentage, spiermassa en dergelijke. We stellen jouw individuele trainingsplan af op deze resultaten. Omdat we deze testen met regelmaat herhalen maken we jouw vooruitgang inzichtelijk.

We doen een voedingsanalyse die leidt tot een advies op maat.

Voeding:

We helpen je om je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. We kiezen niet voor een tijdelijk dieet met tijdelijke resultaten, maar we gaan voor blijvend resultaat.

Training:

Nu is het tijd om gestructureerd te gaan trainen. Naast 1 op 1 training ontvang je een trainingsschema voor je zelfstandige trainingsmomenten.